Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

BDB vraagt om uitzondering negatieve coronatest binnenvaart- en havensector

DUISBURG

Het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB) vindt het een onoverkomelijk probleem dat binnenvaart- en havenpersoneel dat naar Duitsland reist telkens een recente negatieve coronatest moet kunnen overleggen. De organisatie vraagt daarom om een vrijstelling voor de sector.

1 / 1
Vervoer naar Duitsland ondervindt obstakels door coronaregels. (Foto BDB)

Vervoer naar Duitsland ondervindt obstakels door coronaregels. (Foto BDB)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook