Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vlaamse vaarwegen blijven ook in 2020 druk, containervervoer stijgt met dubbele cijfers

BRUSSEL

Corona lijkt weinig vat te hebben gehand op het goederenvervoer over de Vlaamse waterwegen in 2020. Er werd vorig jaar 69 miljoen ton lading vervoerd, wat slechts een daling is van 1,65 % vergeleken met 2019.

1 / 1
De sluizen op het Albertkanaal worden sinds vorig jaar 24/7 bediend. (Foto NT)

De sluizen op het Albertkanaal worden sinds vorig jaar 24/7 bediend. (Foto NT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook