Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Boete voor afmeren niet ontgast tankschip in binnenstad Kampen

ZWOLLE

Een Rotterdamse binnenvaartschipper heeft zonder dat de havenmeester te melden zijn niet ontgaste mts Eiltank 14 bij de Stadsbrug in Kampen afgemeerd. De politierechter in Zwolle legde de man dinsdag 12 januari een boete op van 1500 euro, waarvan 600 euro voorwaardelijk voor overtreding van het vaarreglement.

1 / 1
Het schip was afgemeerd in de binnenstad van Kampen. Op de foto de stadsbrug van Kampen. (Foto Wikipedia)

Het schip was afgemeerd in de binnenstad van Kampen. Op de foto de stadsbrug van Kampen. (Foto Wikipedia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
 • j.hagens

  Onvoldoende Aannemelijk gemaakt dat er een noodsituatie was, de man heeft keelkanker, hoop voor de beste Man dat die er van geneest en weinig of geen complicaties overhoud.
  Natuurlijk had die een Havenmeester kunnen waarschuwen en de Politie bellen, je kan ook de kortste klap nemen, en je Personeel boven de wet stellen.
  De Man moest toch op nieuw personeel wachten, anders vaart die onderbemand,
  vroeger begreep een Agent dat, deze kwamen van de vaart, en leefde tussen de Mensen, nu krijg je een prent, die duurder uitvalt dan deze € 600,–

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook