Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Flying Fish zet bij Watertaxi Rotterdam in op digitalisering en waterstof

DELFT

De watertaxi’s in Rotterdam zijn razend populair onder inwoners en toeristen. Met ronkende dieselmotoren vervoeren de bootjes grote groepen over de Maas. Kan die manier van reizen niet groener, bedacht het jonge team van Flying Fish.

1 / 1
De vloot van Watertaxi Rotterdam bestaat uit 15 karakteristieke zwart-gele MSTX-taxi's.

De vloot van Watertaxi Rotterdam bestaat uit 15 karakteristieke zwart-gele MSTX-taxi's.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook