Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Rijkswaterstaat: maximale ligtijd tijdelijk naar 14 dagen

Rotterdam

Rijkswaterstaat probeert op een flink aantal locaties een langere ligtijd uit dan de toegestane 3 x 24 uur. Voor beroepsvaart die langer moet wachten op lading is van 10 januari tot en met 10 april de ligtijd tot maximaal twee weken verlengd.

1 / 1
Tijdens de proefperiode voor een langere ligduur op geselecteerde locaties blijft bij Rijkswaterstaat de gangbare procedure van aanmelden gelden. (Archieffoto Beeldbank Rijkswaterstaat / Jeroen Mies)

Tijdens de proefperiode voor een langere ligduur op geselecteerde locaties blijft bij Rijkswaterstaat de gangbare procedure van aanmelden gelden. (Archieffoto Beeldbank Rijkswaterstaat / Jeroen Mies)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Herman Klaassen

    Behalve als je in Amsterdam woont, daar al vanaf 1992 komt en staat ingeschreven, je geen huis hebt op dit moment, een sociaal netwerk hebt op gebouwd, de zorg hebt voor een paar mensen, je niet mag varen door de corona en we in een lock-down zitten, je voor onderzoeken in het Bovenij ziekenhuis moet zijn, een tozo uitkering ontvangt van gemeente Amsterdam.

    Dan nog ziet haven Amsterdam geen enkele reden je even met rust te laten en je na 3 maal 24 u liggen heel snel moet opzouten waar je dan wel 7 dagen voor mag betalen.

    Bizar!!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook