Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Britten maken serieus werk van controle eigen viswateren

LONDEN

Dat het Verenigd Koninkrijk het controleren van eigen viswateren serieus neemt, heeft schipper McClenaghan van de Ierse SO-472 Northern Celt intussen ondervonden. Hem werd aan boord van het Schotse visserijpatrouillevaartuig Jura te verstaan gegeven dat het verboden is om binnen de 12-mijlszone van de rotspunt Rockall te vissen.

1 / 1
Het visserijpatrouillevaartuig Jura lag vrijdagmiddag 8 januari weer in Leith. (Foto W.M. den Heijer)

Het visserijpatrouillevaartuig Jura lag vrijdagmiddag 8 januari weer in Leith. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook