Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wärtsilä levert Stage V-motoren aan Zwitserse binnenvaart

HELSINKI

Wärtsilä gaat vier EU Stage V-gecertificeerde Wärtsilä 14 (W14) high-speed motoren met uitlaatgasreinigingssysteem leveren voor twee nieuwe veerboten die op het Meer van Genève de verbinding tussen de Zwitserse en Franse kant van het meer gaan verzorgen.

1 / 1
Artist’s impression van een van de twee hybride veerboten die Shiptec AG voor CGN bouwt.

Artist’s impression van een van de twee hybride veerboten die Shiptec AG voor CGN bouwt.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook