Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe Stena Embla komt aan in Belfast

BELFAST

De nieuwste aanwinst van Stena Line, de Stena Embla, is aangekomen in de Noord-Ierse hoofdstad Belfast. Het is de derde E-Flexer ferry die gaat varen op de Ierse zeeroutes van het cruisebedrijf. Het schip vaart op de populaire route van Belfast naar Liverpool, samen met zusterschip Stena Edda.

1 / 1
Stena Embla komt aan in Belfast. (Foto Stena Line)

Stena Embla komt aan in Belfast. (Foto Stena Line)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook