Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Multraship gaat gezonken UK-160 bergen

TERNEUZEN

Multraship Towage & Salvage uit Terneuzen heeft opdracht gekregen om de UK-160 Riemda te lichten. De bijna 33 meter lange flyshooter UK-160 van de familie Brands uit Urk kapseisde en zonk op 23 december vorig jaar in Het Kanaal toen het verwerkingsdek vol water liep dat niet op tijd kon worden weggepompt.

1 / 1
De UK-160 is in korte tijd de tweede Urker kotter die Multraship gaat lichten. (Foto Bram Pronk)

De UK-160 is in korte tijd de tweede Urker kotter die Multraship gaat lichten. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook