Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bij Container Terminal Doesburg wordt het wachten beloond

DOESBURG

De broers Machiel en Harm Roelofsen moesten jarenlang geduld hebben voor ze in 2017 met hun Container Terminal Doesburg (CTD) van start konden gaan. Inmiddels wordt het wachten beloond. De containerterminal aan de IJssel groeit namelijk ook in coronatijd door, vertelt CEO Machiel Roelofsen. Zozeer zelfs dat er eerder dit jaar een tweede groter IV schip in de vaart werd genomen dat dagelijks tussen het Gelderse stadje en de Rotterdamse haven pendelt, de ‘Tormenta.

1 / 1
De broers Machiel en Harm Roelofsen moesten jarenlang geduld hebben voor ze in 2017 met hun Container Terminal Doesburg (CTD) van start konden gaan. (Foto CTD)

De broers Machiel en Harm Roelofsen moesten jarenlang geduld hebben voor ze in 2017 met hun Container Terminal Doesburg (CTD) van start konden gaan. (Foto CTD)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook