Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vissers passeren grenscontroles soepel

Hanstholm

Vissers die naar hun schip in een buitenlandse haven reizen, passeren vrij soepel de grens. Ze hoeven zich niet vooraf bij elke passage te laten testen nadat ze eerder al op weg zijn geweest naar hun kotter.

1 / 1
Schipper Jan Marijs maakte voor de jaarwisseling nog een reisje vanuit Hanstholm. (Foto W.M. den Heijer)

Schipper Jan Marijs maakte voor de jaarwisseling nog een reisje vanuit Hanstholm. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook