Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Jongste schipper Wagenborgvloot bouwt vol overgave aan zijn toekomst

DELFZIJL

‘De sluis is gestremd. We kunnen er pas rond de klok van zes door’, meldt kapitein Herman Kramer van de sleepboot Waterpoort van Wagenborg Sleepdienst. Samen met de Gruno IV van Bijma Sleepdienst uit Zuidbroek was de Waterpoort onderweg met een nieuwbouwschip van Royal Bodewes in Hoogezand naar open water.

1 / 1
Herman Kramer: jongste schipper op het vlaggenschip van Wagenborg Sleepdienst.  (Foto Henk Zuur)

Herman Kramer: jongste schipper op het vlaggenschip van Wagenborg Sleepdienst. (Foto Henk Zuur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • R.D. Schaik

    is geen echte urker als ie een harinkie met uitjes eet.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook