Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Neptune Marine zet futuristisch zeilvrachtschip in voor transport raketten

HARDINXVELD

Neptune Marine bouwt voor Franse opdrachtgever Alizés een futuristisch zeilvrachtschip dat is bedoeld voor het vervoer van Ariane 6-raketten van Europa naar Frans-Guyana. Het bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam wil het 121-meter lange schip afbouwen eind 2022 in de vaart hebben.

1 / 1
De 121 meter lange ‘Canopée’ wordt uitgerust met vier dertig meter hoge Oceanwings. (Illustratie Alizés)

De 121 meter lange ‘Canopée’ wordt uitgerust met vier dertig meter hoge Oceanwings. (Illustratie Alizés)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook