Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EHBO-cursus, maar dan zonder aanraking

MAASBRACHT

Wilma van Sandijk stopte met varen, maar wilde de binding met de binnenvaart graag behouden. En precies dat maakt het werk in haar bedrijven Veilig aan boord en Cuore zo mooi. Daarmee richt ze zich op verbetering van de arbeids- en veiligheidsomstandigheden in de binnenvaart.

1 / 1
De cursus die Wilma aan boord geeft duurt een paar uurtjes. Het zijn voornamelijk herhalingscursussen voor de BHV. (Foto Erik van Huizen)

De cursus die Wilma aan boord geeft duurt een paar uurtjes. Het zijn voornamelijk herhalingscursussen voor de BHV. (Foto Erik van Huizen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook