Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitsland verlengt termijn LNG subsidie

BERLIJN

De Duitse overheid heeft vanwege de COVID19-pandemie besloten de subsidieregeling voor het uitrusten en ombouwen van zeeschepen voor het gebruik van LNG als scheepsbrandstof te verlengen tot 31 december 2021. Volgens staatssecretaris Enak Ferlemann van Transport en Digitale Infrastructuur konden veel projecten vanwege ‘financiële uitdagingen dit jaar niet worden gerealiseerd’.

1 / 1
Het samenwerkingsverband tussen Brise en Baltrader krijgt 4,8 miljoen euro voor de ombouw van twee cementvrachtschepen. (Foto Baltrader)

Het samenwerkingsverband tussen Brise en Baltrader krijgt 4,8 miljoen euro voor de ombouw van twee cementvrachtschepen. (Foto Baltrader)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook