Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sleper aangehouden met 15 ton hasj

GRAN CANARIA

Voor de kust van Gran Canaria heeft de Spaanse douane tijden een controle een enorme hoeveelheid van 15.000 kilo hasj aangetroffen in een sleepboot die vorige maand uit het Nederlandse Zwijndrecht was vertrokken.

1 / 1
De Cyklop aan de steiger in de buitenhaven van Stellendam. (Foto Bram Pronk)

De Cyklop aan de steiger in de buitenhaven van Stellendam. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook