Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[VIDEO] Veerman duwt met pont te water geraakte camper tegen de kant

KAUB

De veerman van het Rijnveer bij Kaub heeft het leven gered van een 72-jarige man. Door nog onbekende oorzaak was deze maandagochtend met zijn camper van de veerstoep aan de linker oever bij Rijnkilometer 546,57 het water ingereden.

1 / 1
De brandweer met boten in actie bij de te water geraakte camper. (Foto Wasserschutzpolizei)

De brandweer met boten in actie bij de te water geraakte camper. (Foto Wasserschutzpolizei)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook