Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Terminals Bazel en terminal DPWorld krijgen nieuwe lijndienst

BAZEL/GERMERSHEIM

Met de start van een nieuwe feederdienst tussen Bazel-Kleinhüningen en Bazel- Birsfelden en Germersheim breidt Swiss Terminals vanaf deze week haar intermodale dienstverlening uit. De feederschepen van 96 teu elk gaan twee keer per week varen tussen de terminals in Bazel en de terminal van DPWorld in Germersheim. DPWorld heeft sinds begin dit jaar een 44% belang in Swiss Terminals.

1 / 1
Het 400 teu containerschip Bolero op de Rijn bij Sankt Goar. (Foto Henry Platje)

Het 400 teu containerschip Bolero op de Rijn bij Sankt Goar. (Foto Henry Platje)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • 4219375914

    Bazel ,licht bij Kruibeke in België .

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook