Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zes ultralarge containerschepen op LNG voor Hapag Lloyd

HAMBURG

Geheel in lijn met de huidige trend bij containerrederijen heeft Hapag Lloyd zes ultralarge containerschepen (ULCV’s) met een capaciteit van 23.500 teu besteld. Totale kosten 1 miljard euro. De schepen worden gebouwd bij Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering in Zuid-Korea.

1 / 1
De Sajir krijgt een LNG retrofitting in China. (Foto Hapag Lloyd)

De Sajir krijgt een LNG retrofitting in China. (Foto Hapag Lloyd)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook