Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Gezocht: wie kunnen we blij maken met gratis kersteditie Schuttevaer?

ROTTERDAM

Door de tweede lockdown en de grote drukte bij postbezorgers is de kersteditie van Schuttevaer niet fysiek te koop. Ook hebben veel van onze trouwe lezers de dubbeldikke kerstspecial niet ontvangen. Dat willen wij goedmaken! Daarom brengen wij op woensdag 30 december stapels kranten langs op verschillende plekken. Wij zoeken nu mensen bij wie we de krant mogen langsbrengen.

1 / 1

Het Schuttevaer-team zal sowieso langsgaan bij de Maashaven en de Drechtsteden. Als u echter ook interesse heeft in een gratis kerstspecial, of u wilt zelf ook een aantal kranten uitdelen, dan horen we graag van u.

Neem contact op met hoofdredacteur René Quist via redactie@schuttevaer.nl of op nummer 06 14 05 1010. Wij horen graag van u!

Reacties (2)
  • valencia

    In Maasbracht bij de Plus supermarkt zou er ook wel gretig aftrek voor zijn of bij Kruyf scheepvaartartikelen winkel aan de haven deze zijn beide nog open en er komen veel schippers !

  • Janna

    Vroeger (..) kon je de SV kopen op sommige sluizen. Misschien is het een idee om bij die sluizen een stapeltje neer te leggen. Dan wel even het sluispersoneel inlichten zodat zij het bekend kunnen maken.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook