Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Blok: kabinet hoopt op ‘stevige’ brexitvergoeding voor vissers

DEN HAAG

Het kabinet hoopt een flink bedrag in de wacht te slepen om vissers tegemoet te komen voor de schade die zij oplopen door het brexitakkoord. Dat zegt minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken. De Europese Commissie zet vooraf al 600 miljoen euro opzij voor vissers in de getroffen landen aan de Noordzee. Daar moet Nederland een behoorlijk deel van krijgen.

1 / 1
Stef Blok hoopt op een grote schadevergoeding voor Nederlandse vissers. (Foto Rijksoverheid)

Stef Blok hoopt op een grote schadevergoeding voor Nederlandse vissers. (Foto Rijksoverheid)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook