Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zr.Ms. Groningen keert terug naar Nederland voor reparatie

DEN HELDER

Het patrouilleschip Zr.Ms. Groningen heeft de inzet in de Cariben moeten afbreken vanwege een technisch mankement. Defensie meldt dat het schip zondag begon aan de terugreis naar Nederland voor een reparatie. Op 16 januari wordt het marineschip in Nederland verwacht.

1 / 1
Patrouilleschip Zr.Ms. Groningen keert terug naar Nederland. (Foto Defensie)

Patrouilleschip Zr.Ms. Groningen keert terug naar Nederland. (Foto Defensie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook