Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kotter voor de kant en afwachten maar

COLIJNSPLAAT

Veel depressies, een klein scheepje, matige prijzen en personeelsgebrek. Voor Gerard Verburg aanleiding om eieren voor zijn geld te kiezen. Zijn kotter ligt al vanaf begin december voor de kant. Hij hoopt na maart op betere tijden.

1 / 1
Gerard Verburg na een vermoeiende reis aan boord van de H-225. (Foto W.M. den Heijer)

Gerard Verburg na een vermoeiende reis aan boord van de H-225. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook