Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Liever nog even zetschipper

DORDRECHT

Er gaat in 2021 veel veranderen voor het schippersechtpaar Arie Hoogendoorn (29) en Loredana Hanc (33). Oudste zoon Joshua (5) gaat dan naar het schippersinternaat in Krimpen aan den IJssel, zodat de verre reizen naar de Donau verleden tijd worden. Ook verhuist het gezin binnenkort naar een kleiner schip.

1 / 1
Loredana, dochter Felisha en schipper Arie Hoogendoorn aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. ‘Je moet flexibel blijven.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Loredana, dochter Felisha en schipper Arie Hoogendoorn aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. ‘Je moet flexibel blijven.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook