Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Koninklijke BLN-Schuttevaer gaat met jaarvergaderingen de weg op

ZWIJNDRECHT

Normaliter vinden de jaarvergaderingen van Koninklijke BLN-Schuttevaer plaats aan het einde van het jaar. De Coronacrisis gooit echter roet in het eten, waardoor de leden niet bij elkaar kunnen komen. De organisatie bedacht een innovatieve oplossing: presentator Martijn La Grouw gaat bij ondernemers en kunstwerken langs.

1 / 1
Koninklijke BLN-Schuttevaer brengt dit jaar de jaarvergaderingen naar de leden toe. (Beeld BLN-Schuttevaer)

Koninklijke BLN-Schuttevaer brengt dit jaar de jaarvergaderingen naar de leden toe. (Beeld BLN-Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook