Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eerste veerbootpassagiers uit Dover gaan van boord in Calais

CALAIS

De eerste passagiers van veerboten uit het Verenigd Koninkrijk zijn woensdagochtend vroeg in de Franse havenstad Calais van boord gegaan. De toegang naar Frankrijk was enkele dagen geblokkeerd uit vrees voor de verspreiding van een nieuwe variant van het coronavirus, die vooral in Engeland voorkomt.

1 / 2
De Cotes de Flandres. (Foto DFDS)

De Cotes de Flandres. (Foto DFDS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook