Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Winstwaarschuwing coronafonds bruine vloot

HARLINGEN

Directeur Paul van Ommen (BBZ) voelde zich gedwongen om tijdens de meest recente online ledenvergadering ‘een serieuze winstwaarschuwing’ af te geven voor het coronafonds bedoeld voor de bruine vloot. De overheid besloot in september tot het opzijzetten van vijftien miljoen euro.

1 / 1
Pampusmanifestatie in juni. De voltallige BBZ-bureauploeg vaart langs de geankerde zeilschepen. (Foto: Gijs van Hesteren)

Pampusmanifestatie in juni. De voltallige BBZ-bureauploeg vaart langs de geankerde zeilschepen. (Foto: Gijs van Hesteren)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook