Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

TLN raadt alle transporten af naar Verenigd Koninkrijk, veerdiensten blijven wel varen

LONDEN

Branchevereniging Transport en Logistiek Nederland (TLN) raadt transporten naar het Verenigd Koninkrijk tot nader order af. De vereniging overlegt momenteel ‘op het hoogste niveau’ om duidelijk te krijgen wat de gevolgen voor de transportsector zijn van het op slot gaan van het Verenigd Koninkrijk vanwege een zeer besmettelijke mutatie in het coronavirus.

1 / 1
De ferry's van Stena Line blijven naar het Verenigd Koninkrijk varen. (Foto Stena Line)

De ferry's van Stena Line blijven naar het Verenigd Koninkrijk varen. (Foto Stena Line)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook