Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Losse verkoop Schuttevaer getroffen door lockdown

Rotterdam

Voor lezers die gewend zijn de Schuttevaer los te kopen, is de lockdown extra vervelend. Veel verkooppunten zijn gesloten en daarom heeft onze verspreider Aldipress helaas moeten besluiten de kranten niet te distribueren.

Mocht u toch graag de krant in huis hebben, dan hebben wij een speciale lockdownactie.

1 / 2

Als u nu een proefabonnement neemt, krijgt u direct! de krant digitaal in uw mailbox en sturen we de extra dikke kerstkrant naar u per post toe. (hou wel rekening met langere bezorgtijd). Maakt u gebruik van dit aanbod? Stuur dan na uw aanmelding een mail naar onze hoofdredacteur René Quist. rene.quist@schuttevaer.nl

Proefabonnement

Maak kennis met Schuttevaer voor een mooie introductieprijs. Blijf op de hoogte van alle actualiteiten uit de maritime sector. Schuttevaer is hét toonaangevende platform voor de maritieme branche. Via het wekelijkse vakblad, website en nieuwsbrieven houden we professionals op de hoogte van alle relevante marktontwikkelingen, innovaties en wet-en regelgeving.

Online of Totaal proefabonnement

We hebben twee proefabonnementen ontwikkeld: Online & Totaal (krant + online). Met beide abonnementen krijgt u een half jaar toegang tot alle vaknieuws, achtergronden en reacties. Tevens ontvangt u de digitale krant en kunt u de gratis app met voorleesfunctie gebruiken. Met het Totaal abonnement ontvangt u ook de papieren krant.

Word lid en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie, waarmee u altijd up-to-date bent!

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Schuttevaer Online

Online proefabonnement (€12,25  €10,- p./mnd)

Schuttevaer Online en Krant

Totaal proefabonnement (€16,46 €12,50 p./mnd).

Met een Schuttevaer abonnement heeft u:

  • Toegang tot alle vaknieuws, achtergronden, opinies van collega’s en gerelateerde onderwerpen
  • E-paper (digitale krant) on en offline vanaf dinsdagavond
  • Gratis app met voorleesfunctie
  • Kortingen op events en boeken
  • Half jaar de papieren krant thuisbezorgd (bij een Totaal abonnement)                                                                                              

U betaalt voor dit proefabonnement eenmalig € 60,- (Online proefabonnement) of € 75,- (Totaal proefabonnement) excl. 9% btw. Na de proefperiode van zes maanden wordt het abonnement automatisch omgezet in een regulier Schuttevaer abonnement (incl. € 3,95 administratiekosten (excl. 21% btw). Wilt u uw proefabonnement niet verlengen? Zorg er dan voor dat u 30 dagen voor het proefabonnement afloopt opzegt bij onze klantenservice, via klantenservice@promedia.nl. De Totaal proefabonnement actie is alleen geldig in Nederland en België. Beide acties zijn bedoeld voor nieuwe abonnees.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook