Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Ferryterminal DFDS: nog geen problemen door Verenigd Koninkrijk

VLAARDINGEN

Ferryterminal DFDS heeft bij de vrachtdienstverlening nog geen problemen van de reisbeperkingen naar het Verenigd Koninkrijk vanwege de zeer besmettelijke variant van het coronavirus die daar rondgaat. De vrachtboten tussen de havens in Vlaardingen en IJmuiden en het Britse Immingham, Felixstowe en Newcastle kunnen door blijven varen.

1 / 1
De ferry terminal van DFDS in Vlaardingen. (Foto DFDS)

De ferry terminal van DFDS in Vlaardingen. (Foto DFDS)

Volgens DFDS mogen vrachtwagenchauffeurs nog wel transport vanuit Nederland naar het Verenigd Koninkrijk en andersom begeleiden per boot. Er is volgens Lucien Stötefalk, hoofd dienstverlening tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland van DFDS, geen sprake van vrachtwagenchauffeurs die in de ferryterminals van DFDS in Nederland moeten blijven of die in het Verenigd Koninkrijk achterblijven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(ANP/RvdB)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook