Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Ferryterminal DFDS: nog geen problemen door Verenigd Koninkrijk

VLAARDINGEN

Ferryterminal DFDS heeft bij de vrachtdienstverlening nog geen problemen van de reisbeperkingen naar het Verenigd Koninkrijk vanwege de zeer besmettelijke variant van het coronavirus die daar rondgaat. De vrachtboten tussen de havens in Vlaardingen en IJmuiden en het Britse Immingham, Felixstowe en Newcastle kunnen door blijven varen.

1 / 1
De ferry terminal van DFDS in Vlaardingen. (Foto DFDS)

De ferry terminal van DFDS in Vlaardingen. (Foto DFDS)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook