Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Europese visserij voelt zich ‘voor de bus gegooid’

Brussel

De Europese Unie moet haar visindustrie niet opofferen om een handelsakkoord met het Verenigd Koninkrijk te sluiten. Berichten dat onderhandelaar Michel Barnier de Britten een betere visdeal heeft aangeboden vervullen de Europese Visserij Alliantie (EUFA) met afschuw. Volgens de belangenorganisatie worden vissers in de EU daarmee ‘voor de bus gegooid’

1 / 1
In Brussel onderhandelen Michel Barnier namens de EU en zijn Britse tegenhanger David Frost ‘intensief’ over een handelsakkoord na 31 december.

In Brussel onderhandelen Michel Barnier namens de EU en zijn Britse tegenhanger David Frost ‘intensief’ over een handelsakkoord na 31 december.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook