Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

KVNR kijkt terug op jaar vol ups en downs in zeevaart

ROTTERDAM

Directeur Annet Koster van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) kan terugkijken op een jaar vol met pieken en dalen voor de zeescheepvaart. In een nieuwe publiekscampagne over de zeescheepvaart gaat de KVNR ‘op koers naar 2030’.

1 / 1
2020 was een rollercoaster voor Annet Koster. (Beeld Havenvereniging Rotterdam)

2020 was een rollercoaster voor Annet Koster. (Beeld Havenvereniging Rotterdam)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    wij van wc eend.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook