Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Interrijn Group verstevigt positie met overname bevrachter GVR Agritrans

ZWIJNDRECHT

De Interrijn Group neemt bevrachter GVR Agritrans uit Numansdorp over. Het dochterbedrijf van Peterson en FMS zet in op schaalvoordeel, het uitbreiden van de vervoerszekerheid en het verbreden van de portfolio door de overname in de binnenvaart, zo zegt directeur Matthijs Mannak.

1 / 2
Interrijn

Interrijn

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook