Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Spierballen en ellebogenstoom voor twee schepen bij Haandriksluis

Haandrik

Nooit eerder kwam er zoveel mankracht en ellebogenstoom aan te pas om twee spitsen de Haandriksluis en -brug te laten passeren. Drie monteurs en een omgevingsmanager van aannemer SPIE, een monteur en sluisbedienaar van de provincie Overijssel en twee verkeersregelaars waren er afgelopen zaterdag in alle vroegte voor nodig.

1 / 2
Lubbert van Benthem van de provincie Overijssel aan een van de slingers van de Haandrikophaalbrug. (Foto Rick Makkinga/SPIE)

Lubbert van Benthem van de provincie Overijssel aan een van de slingers van de Haandrikophaalbrug. (Foto Rick Makkinga/SPIE)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook