Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vroon Offshore Services aan de slag voor Eni in Mozambique 

Breda

Vroon Offshore Services gaat aan de slag voor het Italiaanse Eni in Mozambique. De platformbevoorradingsschepen VOS Princess en VOS Principle zijn vanaf half december voor een periode van ongeveer zeven maanden actief voor de bevoorrading van boorschip SAIPEM dat actief is bij Coral FLNG project voor de kust van het Afrikaanse land.

1 / 1
Vroon Offshore Services gaat aan de slag voor het Italiaanse Eni in Mozambique.

Vroon Offshore Services gaat aan de slag voor het Italiaanse Eni in Mozambique.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook