Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Padmos levert grootste Britse boomkorkotter PZ-99 op

STELLENDAM

De boomkorkotter PZ-99 Enterprice, de grootste boomkorkotter in Britse handen, is klaar en kan naar haar nieuwe thuishaven Newlyn. De Stellendamse machinefabriek Padmos heeft de kotter de afgelopen maanden volledig gereviseerd.

1 / 1
Padmos levert grootste Britse boomkorkotter PZ-99 op. (Foto Bram Pronk)

Padmos levert grootste Britse boomkorkotter PZ-99 op. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook