Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipper drugsschip Arsianco moet leegpompen betalen

MOERDIJK

De voor drugscriminaliteit veroordeelde schipper Cor B. moet Moerdijk alsnog de kosten vergoeden die de gemeente heeft gemaakt voor het leegpompen van het drugsschip Arsianco. Dat heeft de rechtbank in Breda bepaald.

1 / 1
Het leegpompen van het ruim van het drugsschip Arsianco in de haven van Moerdijk. (Foto Bart Oosterveld)

Het leegpompen van het ruim van het drugsschip Arsianco in de haven van Moerdijk. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook