Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tasten drones de privacy aan van de binnenvaart?

SINT PHILIPSLAND

Voor handhavers is het een handig hulpmiddel voor controle vanuit de lucht: de drone. Maar veel schippers vinden het een gemene en gevaarlijke vliegende camera die hun privacy aantast. Schuttevaer ging mee op controle met de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

1 / 1
Senior ILT-inspecteur ILT Kees Kievit. (Foto Bart Oosterveld)

Senior ILT-inspecteur ILT Kees Kievit. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook