Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Juf Door doet leuke dingen bij schippersinternaat De Singel

DORDRECHT

Ze is een beroemdheid voor generaties schipperskinderen van internaat De Singel in Dordrecht. Dorothea Ooms (juf Door) werkt er al een kwart eeuw, waarvan de langste tijd als recreatieleidster. Als schipperskind kent ze het leven op een internaat en aan boord. Dat voelt vertrouwd. ‘Slaap jij ook beter met een draaiende motor?’

1 / 1
Juf Door in haar favoriete werkplek: de Keet. (Foto Helmut de Hoogh)

Juf Door in haar favoriete werkplek: de Keet. (Foto Helmut de Hoogh)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook