Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sea-Cargo bestelt grootste Norsepower Rotor Sails

HELSINKI

Het Finse Norsepower heeft opdracht gekregen voor de plaatsing van twee 35 meter hoge strijkbare Rotor Sails met een diameter van vijf meter op het RoRo-schip SC Connector (12.251 gt) van Sea-Cargo. Het worden de eerste neerklapbare rotorzeilen en zijn tevens de grootste ooit gebouwd.

1 / 1
Artist’s impression van de SC Connector met neergeklapte Norsepower Rotor Sails. (Illustratie Norsepower)

Artist’s impression van de SC Connector met neergeklapte Norsepower Rotor Sails. (Illustratie Norsepower)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook