Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Reder krijgt zes maanden cel voor illegale export van sloopschip

BERGEN

Een rechtbank in Noorwegen heeft een Noorse reder vorige week veroordeeld tot zes maanden cel voor het meewerken aan illegale export van een sloopschip. Zijn bedrijf, Eide Marine Eidendom AS, moet ook een bedrag van 2 miljoen Noorse Kronen (ruim 180.000 Euro) aan illegaal verkregen verdiensten terugbetalen).

1 / 1
Na motoruitval liep de Harrier (voorheen Tide Carrier/Eide Carrier) in 2017 op de kust bij Noorwegen. (Foto Noorse Kustwacht)

Na motoruitval liep de Harrier (voorheen Tide Carrier/Eide Carrier) in 2017 op de kust bij Noorwegen. (Foto Noorse Kustwacht)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook