Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Baanbrekend buitenboordmotortje wint DAME Award 

AMSTERDAM

De Temo 450, een vijf kilo wegend elektrisch buitenboordmotortje van het Franse bedrijf Temo voor open zeil-, roei- en bijbootjes heeft op de volledig online plaatshebbende Marine Equipment Trade Show (METS) 2020, de speciale DAME Award gewonnen. 

1 / 2
De montage is eenvoudig. (Foto TEMO)

De montage is eenvoudig. (Foto TEMO)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook