Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Zelfs modal shift levert geen werk op voor kleine schepen’

ROTTERDAM

Schipper Jan Westerbeek (60 jaar) voer in zijn jeugd een jaar als stuurman op een passagiersschip. Ook was hij een zomer lang schipper op een recreatiepontje. En hoewel hij zijn dochter afraadt om binnenvaartschipper te worden, kan hij zelf zijn werk echt niet missen. Zelfs de kans om dit voorjaar zijn schip te verkopen, liet hij passeren. 

1 / 1
Jan Westerbeek met scheepshondje Ruby, dochter Denise en echtgenote Carla aan boord van de Jan. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Jan Westerbeek met scheepshondje Ruby, dochter Denise en echtgenote Carla aan boord van de Jan. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook