Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

[UPDATE] Nog geen spoor van 200 verloren containers

SCHIERMONNIKOOG

De 200 containers die woensdag mogelijk zijn verloren in de Noordzee, zijn nog niet gevonden. Een zoekschip van de Duitse kustwacht heeft niets kunnen vinden op de kop van Weiße Bank. Vissers hadden eerder gemeld dat zij daar containers zouden hebben gezien.

1 / 1
Mogelijk verloor de Maersk Munich 200 containers in Noordzee. (Foto NT)

Mogelijk verloor de Maersk Munich 200 containers in Noordzee. (Foto NT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    wordt dit een broodje aap verhaal ???

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook