Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Renovatie Wilhelminasluis Zaandam klaar

ZAANDAM

De werkzaamheden aan de Wilhelminasluis en de Wilhelminabrug en Beatrixbrug zijn begin december afgerond. Het sluizencomplex in het centrum van Zaandam kan er volgens de provincie Noord-Holland weer 100 jaar tegenaan.

1 / 1
De werkzaamheden bij de Wilhelminasluis zijn afgerond. (Foto Provincie Noord-Holland)

De werkzaamheden bij de Wilhelminasluis zijn afgerond. (Foto Provincie Noord-Holland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook