Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Beunschepen varen het water dun’

ROTTERDAM

Wacht de binnenvaart echt zeven jaar magere jaren? In de jongste aflevering van Studio Schuttevaer werd uitvoerig gesproken over de dramatisch vervoersprognoses van onderzoeksbureau Panteia. Binnenvaartexpert Wouter van der Geest sprak over wegvallende ladingstromen en hoe de kleine schepen hier het hardst door worden geraakt, maar beunschepen juist weer niet.

1 / 1
(Beeld uit aflevering)

(Beeld uit aflevering)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook