Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Werfterrein De Biesbosch komt weer tot leven

DORDRECHT

Na zes jaar worstelen met de Dordtse gemeenteraad is het dan zover, Leefwerf De Biesbosch is geopend. De droom van Jos Hubens (Vereniging De Binnenvaart) en Elio Barone (initiatiefnemer van Leefwerf De Biesbosch) komt daarmee uit: een museumhaven vol historische binnenvaartschepen die de stad dichterbij de scheepvaart moet brengen.

1 / 5
De Marot, de Oosterwijk en de La Bohème.  (Foto Robin van den Bovenkamp)

De Marot, de Oosterwijk en de La Bohème. (Foto Robin van den Bovenkamp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook