Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Superjacht Cosmos van Heesen te bewonderen in Lego

OSS

Project Cosmos van jachtbouwer Heesen in Oss is in het echt al heel indrukwekkend. Met een lengte van ruim 80 meter en een topsnelheid van 29 knopen wordt dit superjacht ’s werelds grootste en snelste volledig aluminium motorjacht. Het echte jacht is pas volgend jaar klaar, maar het is nu al in tweevoud bewonderen. In Lego-stenen wel te verstaan.

1 / 1
Martijn Brinkman en Jos van Uum gebruikten 12.000 stenen om de Cosmos na te bouwen. (Foto Heesen)

Martijn Brinkman en Jos van Uum gebruikten 12.000 stenen om de Cosmos na te bouwen. (Foto Heesen)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook