Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kleine Anna brengt brood op de plank

WERKENDAM

Arie Stolk junior (20 jaar) vaart zeer waarschijnlijk op het kleinste schip van de Werkendamse binnenvaartvloot. Bovendien is hij ook nog eens de jongste schipper uit Werkendam met een eigen schip. Het varen is hem met de paplepel ingegoten, zijn grootvader Henk voer tot 2013 op de klipper Albatros, die nu in Assen is omgebouwd tot pannenkoekenschip.

1 / 1
Arie Stolk junior is de trotse bezitter van een 282 pk sterke Stork Ricardo uit 1959. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Arie Stolk junior is de trotse bezitter van een 282 pk sterke Stork Ricardo uit 1959. (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook