Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Inwoners Bazel stemmen voor aanleg derde binnenvaarthaven

BAZEL

De inwoners van Bazel hebben via een referendum groen licht gegeven voor de aanleg van een derde haven annex containerterminal voor Gateway Basel Nord (GBN). De uitslag van het referendum was: 57,13% voor, 42,87% tegen. De plannen zijn al uitgewerkt en technisch goedgekeurd, zodat snel met de bouw kan worden begonnen.

1 / 1
Zo gaat de derde haven van Gateway Basel Nord er uitzien. (Illustratie Gateway Basel Nord)

Zo gaat de derde haven van Gateway Basel Nord er uitzien. (Illustratie Gateway Basel Nord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook